Ook last van muggen in de zomer?

1

Adv.:

Hoewel de zomer helaas al weer voorbij is, wil ik toch even deze link met jullie delen. Op Klamboewinkel.nl kun je online klamboes bestellen. Ze verkopen velerlei klamboes; decoratieve klamboes, klamboes voor op reis en ook verschillende maten voor een- en tweepersoonsbedden. De klamboes voor op reis vond ik wel interessant. Dit lijkt me vooral handig als je naar wat tropischere landen op reis gaat.

Een klamboe is wel een goede oplossing tegen muggen. Ik persoonlijk zet vaak een ventilator aan ’s nachts als ik last heb van die onbeesten. Dat helpt ook erg goed. Beter dan citronella bijv.

De prijzen van de webwinkel zijn netjes. De meeste klamboes komen niet boven de 30 euro, wat ik niet erg veel vind voor een dergelijk ding. Helaas werkt hun mailfunctie wat minder goed. Ik heb ze enige tijd geleden een mail gestuurd maar er op heden nog geen antwoord op gehad, vreemd.

Als je dit bericht interessant vond, kun je overwegen om lid te worden van onze RSS feed. Of wil eerst de volgende berichten nog lezen?

Praatjes van lezers

Één persoon vond het nodig om zijn hart te luchten over het bericht “Ook last van muggen in de zomer?”
  1. ChingChuan (20 comments.) schreef:

    Een boel spinnen op je kamer doen het ook prima ;-). Laat ze gewoon rustig zitten en je hebt bijan geen last meer van muggen… Alleen wel van spinnenwebben ;).

    Het nadeel van zo’n klamboe is namelijk dat ze de muggen wel goed buiten houden als je er onder ligt, maar als je bijv. in/uit bed stapt, kan er zo een beestje ‘meeliften’. En zie dat beest er dan maar eens uit te krijgen… 😉