Er zit een spook onder mijn bed

4

Adv.:

Ze zien ze letterlijk vliegen hier op scienceofghosts.com. Het is een weblog met foto’s waar spoken op staan. Mensen sturen een foto in met een vreemde, onverklaarbare verschijning er op (het hoeft niet altijd letterlijk een spook te zijn). Daar schrijven ze hun verhaal over hoe de foto is gemaakt en wat het vreemde er aan is, zodat andere mensen ze kunnen helpen een verklaring te vinden. Soms zijn ze heel eng, zoals deze:Ze ziet spoken

Where’s the ghost, then? Is it behind the classic lens flare which is typical of the positioning and colouration of its type?

Goed voor de nachtrust

Gelukkig zijn ze niet allemáál zo eng, en kun je er zonder slecht van te slapen toch best leuk  naar kijken. Lees vooral de verhaaltjes die de inzenders erbij zetten. Die zijn op zijn minst vermakelijk. Ik blijf even citeren van de bovenstaande foto:

This picture was taken at the cook ovens in leetiona Ohio on 03/05/0 that’s my daughter sitting by the tree she is 4 months pregnant it seems to be a ghost looking right at her in the purple I didn’t know it until I got home and starting copying it

Heel vreemd, zo’n paars ding ineens op je foto. En als je dochter zwanger is, heb je natuurlijk alle reden om aan te nemen dat dat een spook is. Ze is zwanger, dus is alles raar, dus is dat paarse een spook. Logisch. Gelukkig staat er in de reacties ook wat voor spook het is, zodat je daar alvast geen slapeloze nacht meer over hoeft te hebben:

definite ghost, it’s well known in that area, the purple ghost of the pond.

Ik kan op deze site zomaar uren rondhangen. Lachen is gezond, toch? Ik lach ze niet uit hoor.. helemaal niet!

Als je dit bericht interessant vond, kun je overwegen om lid te worden van onze RSS feed. Of wil eerst de volgende berichten nog lezen?

Praatjes van lezers

4 betweters plaatsen hun mening over het bericht “Er zit een spook onder mijn bed”
 1. Lennart schreef:

  Dat is geen geest, maar een beschadiging van het kleurennegatief. Dat het negatief is, zie je aan de datum inprint. De paarse kleur wordt veroorzaakt door bv met je nagel van je duim een knik te maken in het negatief.

  Zo, weer een spook weg 🙂

  • Kurt Hensen schreef:

   Ik dacht dat het aan de lichtinval op de lens lag. Maar ik zal jou dan maar als expert beschouwen, aangezien ik dat in ieder geval zeker niet ben.

   Wat zijn ze toch eng he?

 2. Het spook 'Freakenstein' (1 comments.) schreef:

  haha vermakelijk.
  Het is een behoorlijke community die in spoken gelooft, ik zelf vind het ook onzin.
  Is er een vergelijkbare site over UFO’s? Net zo’n groepje gekke mensen =)

Dus jij weet het beter?

Vertel ons wat jij denkt! Is je verhaal erg lang? Mail ons even, misschien mag je dan wel een gastblog schrijven. Reacties worden alleen geplaatst als ze inhoudelijk iets toevoegen, langer zijn dan 20 woorden en geplaatst zijn onder je eigen naam(of nickname). Gebruik niet de naam van je website. We maken geen gebruik van de no-follow tag bij reacties van vaste lezers.
Wil je een plaatje bij je reactie? Registreer je dan even bij Gravatar.