Binnenkort weer een Ibood hunt en een Ibood box?

6

Adv.:

Vaste lezers weten inmiddels waarschijnlijk wel dat we een beetje Ibood(affl.) (met een D, niet iboot zoals somiggen het schrijven) gek zijn. In een grijs verleden berichten we al eens over Ibood en wat meer recenter over een Ibood hunt en over nog een Ibood hunt. Van een doorgaans goed ingelichte bron kreeg ik het bericht dat er op korte termijn weer een hunt zit aan te komen. Voor degenen die niet weten wat de hunt is:

Wat is de Ibood hunt?

Bij een Ibood hunt plaats Ibood gedurende een onbepaalde periode producten op hun website voor hun bekende lage prijs. Van alle producten is er echter maar een beperkte voorraad. Als een product op is, verchijnt het volgende product op de website, totdat die weer uitverkocht is. Dit gaat door totdat Ibood door de voorraad heen is. Bij vorige hunts was dit na ongeveer een halve tot 3/4e dag.

Je kunt de Ibood hunt herkennen aan dit plaatje, direct onder het product:

ibood-hunt

En wat is de Ibood box?

Tevens kreeg ik het bericht dat er waarschijnlijk binnenkort weer een Ibood box te verwachten is. Voor degenen die nog niet weten wat dit is: In het verleden heeft Ibood wel eens een box op haar website gezet in plaats van een normaal product. Deze box kon je dan bestellen voor een bepaald bedrag maar het was onbekend wat er in de box zat.

Bron: Ibood.com

Bron: Ibood.com

Eerdere Ibood boxen

Bijvoorbeeld in 2006 stond er een box op hun website. Op het forum werd later bericht wat er in zat. Bij de meeste mensen zaten er alleen “goodies” in zoals tijdschriften, kaarsen, pakjes kauwgom, een paar waardebonnen en soms cd’s. In sommige boxen zitten echter meer waardevolle spullen. Zo kreeg iemand een Headset, een ander een DVD-speler, een besteller kreeg een elektrische tandenborstel, iemand had een mp3 speler, en zo kan ik nog wel even door gaan. Leuk dus als je van een suprise box houd. Als je op zoek bent naar nog meer voorbeelden, kun je ook even verder lezen in het topic van een andere Ibood box.

Wanneer komen ze?

Zowel de Ibood hunt als de Ibood box zullen nog dit jaar langskomen. Ik denk dat ze nog deze maand komen, maar het is vrij zeker dat ze beiden dit jaar nog komen. Houd dus de website van Ibood(affl.) in de gaten

Als je dit bericht interessant vond, kun je overwegen om lid te worden van onze RSS feed. Of wil eerst de volgende berichten nog lezen?

Praatjes van lezers

6 betweters plaatsen hun mening over het bericht “Binnenkort weer een Ibood hunt en een Ibood box?”
 1. Willem (1 comments.) schreef:

  Ik moet zeggen, ik krijg wel dagelijks een mailtje van Ibood met hun nieuwste dagaanbieding, maar kijk zelden op hun website. Dat doe ik eigenlijk alleen als ik iets echt wil bestellen. Maken ze zo’n hunt ook bekend via de mail of moet je dan echt dagelijks hun site gaan volgen? Want dan heb ik toch zoiets van, laat maar zitten..

  • Jens Swelson (77 comments.) schreef:

   Als je hun aanbiedingen dagelijks in je inbox krijgt, zou je de notificatie voor de hunt ook moeten ontvangen. Voor zover ik weet gaat dit via dezelfde nieuwsbrief inschrijving.

   Ik heb er echter zelf geen ervaring mee omdat ik eigenlijk elke dag zelf wel even op hun website kijk en zodoende er niet voor ingeschreven ben.

   • Ruud Manders (1 comments.) schreef:

    Ik kreeg via Hyves een uitnodiging voor shopabox.nl
    Een soort van iBood box. Alleen gaat deze site alleen maar boxen aanbieden als ik het goed lees.
    Leuk idee, misschien leuk om in de gaten te houden.

 2. Jens Swelson(new comment) schreef:

  Vandaag een mail gekregen met daarin het bericht dat er weer een iBOOD hunt aankomt. In de mail wordt verteld dat er binnen enkele dagen weer een ibood hunt komt.

  Ibood in de gaten houden dus de komende dagen zodat we de hunt niet missen!

 3. Jens Swelson(new comment) schreef:

  En ja hoor, de ibood hunt is aan de gang vandaag!

 4. Charles(new comment) schreef:

  Je moet Ibood gewoon goed in de gaten houden. Elke paar maanden hebben ze weer een Ibood Hunt. Erg leuk en ik kan mezelf er in verliezen als het moet. Je kent het misschien wel. Refresh refresh refresh.. lol