Zoek jij al halal?

0

Adv.:

I'm Halal II

I’m Halal is en nieuwe zoekmachine. Maar deze zoekmachine is geen gewone zoekmachine, het is een halal-zoekmachine.

I search Halal, I am Halal!

Het mooie is, het is geen grap! Hoe lachwekkend het ook klinkt, het is een serieuze halal-zoekmachine voor moslims. Natuurlijk kun je er zoeken naar goedkope broodjes bal halal, maar verder heeft I’m Halal niets met vlees te maken; deze halal-zoekmachine geeft een waarschuwing geeft als je zoekopdracht mogelijk in “foute” zoekresultaten resulteert. Ik heb even getest: “Geert Wilders” is halal! “Dating” daarentegen, is fout. Weten we dat ook weer meteen.
Foei, dames.

I'm Halal

Er wordt dus niet per zoekresultaat gewaarschuwd of iets dergelijks, maar per zoekwoord. Dat is een beetje vervelend voor wie echt een halal-zoekmachine nodig heeft. Zo weten ze namelijk nooit welke resultaten goed, en welke fout zijn. Het gaat om het idee dat het halal is, zullen we maar denken.

Voordeel van deze zoekmachine is wel dat hij kleine screenshots laat zien bij de lijst van zoekresultaten. Nadeel: bij het zoeken van afbeeldingen is dat dan juist weer niet zo. Een béétje jammer..

Zoek jij al halal?

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...
Als je dit bericht interessant vond, kun je overwegen om lid te worden van onze RSS feed. Of wil eerst de volgende berichten nog lezen?

Dus jij weet het beter?

Vertel ons wat jij denkt! Is je verhaal erg lang? Mail ons even, misschien mag je dan wel een gastblog schrijven. Reacties worden alleen geplaatst als ze inhoudelijk iets toevoegen, langer zijn dan 20 woorden en geplaatst zijn onder je eigen naam(of nickname). Gebruik niet de naam van je website. We maken geen gebruik van de no-follow tag bij reacties van vaste lezers.
Wil je een plaatje bij je reactie? Registreer je dan even bij Gravatar.