Je bent net een groot kind…

3

Adv.:

…dat is in ieder geval wat ik wel eens hoor. Misschien hoorde de maker van de website manbabies dat ook wel vaak en dacht op een gegeven moment: “dat moet ik maar eens gaan visualiseren!”. Zo gedacht zo gedaan. Een hele website vol met enorme babies.

Het is de bedoeling dat bezoekers van de website een foto nemen waar zij zelf op staan, plus hun kind. Daarna moet het hoofd van de ouder worden verwisseld met die van het kind. Dit geeft grappige effecten. De meeste foto’s zijn erg netjes gephotoshopt.

Wat vind jij de leukste baby?

Persoonlijk vind ik deze wel een van de besten:

ManBabies.com - Dad?
ManBabies.com - Dad?
ManBabies.com - Dad?

Een waardevolle toevoeging voor je RSS feeds is het echter niet. De website één keer bekijken is leuk, maar de lol is er vrij snel af. De foto’s lijken allemaal wel erg op elkaar. Wat vinden jullie de beste foto van de manbabies website?

Als je dit bericht interessant vond, kun je overwegen om lid te worden van onze RSS feed. Of wil eerst de volgende berichten nog lezen?

Praatjes van lezers

3 betweters plaatsen hun mening over het bericht “Je bent net een groot kind…”
  1. Anoniem(new comment) schreef:

    Bizar! En grappig! Die baby op de laatste foto ziet er ondanks zijn oude hoofd ook gewoon ook echt uit.

  2. Anoniem(new comment) schreef:

    Ziet er echt heel grappig uit. Het klinkt misschien raar maar pas na een tijd had ik in de gaten dat de hoofden op de 1e foto zijn omgedraaid. Ik vind de manbabies site ook niet echt relevant. Leuk voor een keer maar daarna is het de hele tijd hetzelfde.

  3. Pander(new comment) schreef:

    Het heeft ook wel wat engs vind ik.. onnatuurlijk dus daarom ws zo raar.