If it works, it works

0

Adv.:

There, I Fixed It - 7 wheel drive

Op de site waar dit vandaan komt, There, I Fixed It, kan ik mijn ogen niet geloven. Mensen verzinnen de vreemdste dingen; zowel een winkelwagentje als een stepwieltje dienen als vervanging van een fietswiel.. Verdacht veel zaken wordt vastgemaakt of gerepareerd met duct tape. Maar er worden niet alleen “reparaties” opgezet. En dan wordt het pas echt origineel. Als iemand zelf iets… uitvindt.

Ahh, Air Conditioning

There, I Fixed It - Ahh, airco

Pool Heater

There, I Fixed It - Pool Heater

Dat niet iedereen het ziet als pure humor, is te zien in de volgende reactie:

Where have you been all my life? This site is a great inspiration to my garage logic.

Zo kun je het natuurlijk ook zien, als een site vol idee├źn voor alles wat kapot is of niet werkt. Want bijna alles wat in en rond een huis te vinden is, staat er op. De meeste reparaties zijn niet eens moeilijk:

  • Je moet een creatieve geest hebben
  • Je moet met duct tape kunnen werken (Dit houdt o.a. in dat de tape tijdens het gebruik niet aan zichzelf plakt, zodat je weer overnieuw kunt beginnen.)
  • Je moet over straat durven met je nieuwe creatie (Als je je toilet hebt gerepareerd, moet je voortaan geen gasten meer uitnodigen, enzovoort. Dat spreekt natuurlijk voor zich.)

Wie koopt er nou een nieuwe vaas als hij toch tape in huis heeft?

Als je dit bericht interessant vond, kun je overwegen om lid te worden van onze RSS feed. Of wil eerst de volgende berichten nog lezen?

Dus jij weet het beter?

Vertel ons wat jij denkt! Is je verhaal erg lang? Mail ons even, misschien mag je dan wel een gastblog schrijven. Reacties worden alleen geplaatst als ze inhoudelijk iets toevoegen, langer zijn dan 20 woorden en geplaatst zijn onder je eigen naam(of nickname). Gebruik niet de naam van je website. We maken geen gebruik van de no-follow tag bij reacties van vaste lezers.
Wil je een plaatje bij je reactie? Registreer je dan even bij Gravatar.