Zo veeg je de vloer aan met alle Michael Jackson video’s

0

Adv.:

Het woord geniaal wil ik niet gebruiken dit keer. Het concept is niet nieuw en ook de gebruikte muziek bestaat al even. De uitwerking is echter dusdanig goed dat deze video hier een plaatsje verdient. De muziek in de video bestaat uit verschillende Michael Jackson hits die aan elkaar gemixt zijn. De liedjes worden meerstemmig gezongen en de beats worden ook door dezelfde persoon geproduceerd. Ene Sam Tsui zingt in het liedje en Kurt Schneider deed het knip en plakwerk. Kijk trouwens ook eens in zijn Youtubekanaal. Er staan een boel mooie video’s.

Hier is dan de Michael jackson video, kijk en geniet.

Bij The next web vinden ze deze video de beste Michael Jackson video. Ik heb er zelf niet veel gezien, maar deel hun mening wel.

Deze is ook wel humoristisch, gaat over Valentijnsdag.

Als je dit bericht interessant vond, kun je overwegen om lid te worden van onze RSS feed. Of wil eerst de volgende berichten nog lezen?

Comments are closed.