Info

Geschiedenis

Als weblog bestaat Spenk.nl sinds april 2007. Als website bestond Spenk.nl al wat langer. Het weblog is opgezet met als doel om uit de vele leuke websites en filmpjes de leukste te presenteren en ze van commentaar te voorzien. Begin 2009 is de opmaak van het weblog radicaal veranderd. Tevens is Spenk.nl meer geprofessionaliseerd en werden er mensen geworven die berichten wilden schrijven. Dit om er voor te zorgen dat er frequenter berichten geplaatst zouden worden.

Doelgroep

Spenk.nl richt zich voornamelijk op mannen tussen de 15 en 40 jaar oud uit Nederland en Belgiƫ. De website is in principe geschikt voor alle leeftijden. Er worden geen artikelen geplaatst met extreem gewelddadige of adult inhoud.

Advertentie mogelijkheden

Spenk.nl is een interessante website voor organisaties die willen adverteren voor een duidelijk omlijnde doelgroep. De mogelijkheden tot adverteren op de website zijn onder andere als volgt:

  • Een advertentie van 120 bij 600 pixels in de zijbalk aan de rechterkant van de website.
  • Een advertentie van 468 bij 60 pixels in de header van de website.
  • Een tekstadvertentie in een bericht
  • Een gesponsord bericht(advertorial). Deze kosten 70 euro per stuk.
  • Een advertentie op maat

Dagelijks weten tientallen mensen de website te vinden. Dit zijn er maandelijks ruim 7000. Neem voor meer informatie contact op via het contactformulier op deze website.

Spenk.nl is een onderdeel van Excentriek.