Team Spenk

Berichten op Spenk.nl worden geschreven door meerdere mensen. Hier vind je een overzicht.

Jens Swelson

logospenk_thumbnailJens is de grondlegger van dit weblog. Je zult hem waarschijnlijk ook op andere plaatsen tegenkomen en herkennen aan zijn typische avatar, tevens het logo van Spenk.nl. Jens is geïnteresseerd in marketing en virals. Je zult hier dan ook regelmatig een bericht over lezen wat door hem is geschreven. Zijn lievelingskleur is oranje.

Adam Garden

Als Adam binnenkort spontaan zin krijgt om hier een verhaaltje neer te zetten, dan kan het gebeuren dat hier ook daadwerkelijk een stukje tekst over hem verschijnt. Tot die tijd zul je het moeten doen met deze niets zeggende opvultekst helaas.

Kurt Hensen

Kurt is niet de grondlegger van dit weblog. Je zult hem waarschijnlijk niet op andere plaatsen tegenkomen en ook niet herkennen aan zijn typische avatar. Kurt is ook niet geinteresseerd in virals. Daar zul je dan ook geen berichten over vinden, geschreven door Kurt.
Kurt is wél blogger voor dit weblog, en is geïnteresseerd in marketing en technologie. Kurt heeft geen tunnelvisie dus allicht bespreekt hij ook andere dingen. Zijn lievelingskleur is groen.