De mensen van Walmart

0

Adv.:

Bigben

Let’s face it; we all have seen the people who obviously don’t have mirrors and/or family and friends to lock them in a basement, and they all seem to congregate at Walmart.

Dit zijn nou de mensen van Walmart. Onverzorgd en onbeschaamd. Als je je in het openbaar begeeft, weet je dat je zichtbaar bent voor andere mensen. Je weet ook dat je als je er zo uitziet als hierboven, je waarschijnlijk door heel wat mensen nagestaard wordt. Toch gaan er heel wat mensen vrolijk in hun lelijkste kledij naar de Walmart. Foto’s van deze mensen worden verzameld op dit weblog.

Waarschijnlijk is er, omdat het een tikkeltje gevaarlijk is om deze mensen te fotograferen (maak maar eens duidelijk waarom je een foto aan het maken bent) een prijsvraag opgezet. De hoofdprijs is $100, natuurlijk alleen besteedbaar bij… Walmart.

Ik ben al een tijdje bezig de site af te zoeken naar mijn buurman. Hij moet hier toch ergens bij staan!?

Via ZBdigitaal

Als je dit bericht interessant vond, kun je overwegen om lid te worden van onze RSS feed. Of wil eerst de volgende berichten nog lezen?

Dus jij weet het beter?

Vertel ons wat jij denkt! Is je verhaal erg lang? Mail ons even, misschien mag je dan wel een gastblog schrijven. Reacties worden alleen geplaatst als ze inhoudelijk iets toevoegen, langer zijn dan 20 woorden en geplaatst zijn onder je eigen naam(of nickname). Gebruik niet de naam van je website. We maken geen gebruik van de no-follow tag bij reacties van vaste lezers.
Wil je een plaatje bij je reactie? Registreer je dan even bij Gravatar.