Ga eens op je hoofd staan, dat ziet er leuk uit

17

Adv.:

Li Wei falls to

Dat ziet er in ieder geval wel leuk uit bij deze meneer. Hij doet het dan ook graag. Li Wei is een fotokunstenaar, meestal staat hij zelf op de foto: Ergens met zijn hoofd in de grond, rechtopstaand – op zijn kop – , vliegend of anders, het kan allemaal.

Photoshop?

“Wat is Photoshop toch handig” zul je direct zeggen. Maar dat valt best mee: Hij gaat echt zo op de foto. Toch zal hij beamen dat Photoshop best handig is. Hij werkt namelijk wel even de kabels aan zijn voeten weg, waar hij aan hangt.

Voor degenen die zich nu genept voelen tot slot: Hij hangt dus overal aan zijn voeten. Lijkt me geen pretje. En als hij niet aan zijn voeten hangt (als je vliegt kun je beter niet met je hoofd naar beneden hangen) hangt hij wel hoog. Lijkt me ook geen pretje.

Li Wei op hoofd

Als je dit bericht interessant vond, kun je overwegen om lid te worden van onze RSS feed. Of wil eerst de volgende berichten nog lezen?

Praatjes van lezers

17 betweters plaatsen hun mening over het bericht “Ga eens op je hoofd staan, dat ziet er leuk uit”
 1. R van Wensen(new comment) schreef:

  Haha, zo’n foto moet ik ook echt van mezelf hebben. Als ik ooit nog de kans krijg om zulke foto’s van me zelf te maken zal ik het zeker niet laten. Als het me gelukt is laat ik het jullie weten 😛

 2. Jochem Vroom(new comment) schreef:

  Best raar dat het alsnog een prestatie is. Hij heeft ervoor gekozen heeft om niet de gehele foto weg te photoshoppen maar enkel de kabels. Het idee blijft naar mijn idee het zelfde: De foto is gewijzigd en dus niet echt.

  • Jens Swelson(new comment) schreef:

   Daar zit inderdaad wat in ja. Ik vind het idee echter origineel en daarom wel een berichtje waard. Maar ik kan goed begrijpen dat je je genept voelt 😉

 3. Anoniem(new comment) schreef:

  Leuk gevonden.. Maar langs de andere kant, wtf??!

 4. Anoniem(new comment) schreef:

  Die vent heeft wel een goede concentratie dat ie het zo goed volhoudt.

  • Jens Swelson(new comment) schreef:

   Bepaalt eenvoudig zal het inderdaad niet zijn. Maar ach, als je iets wilt bereiken zul je er toch moeite voor moeten doen he?! 😉

   PS: ik heb je naam even gewijzigd.

 5. leonie(new comment) schreef:

  grappige foto ik ben ook veel met Photoshop bezig het is erg leuk zo zie je maar wat je allemaal met Photoshop kunt doen lol

  groetjes leonie

 6. Leander(new comment) schreef:

  Grappig! Nep of niet, lijkt me zeker niet makkelijk. Is dit niet diezelfde kunstenaar die opgaat in zijn foto’s? Zal wel een ander zijn, maar daar moest ik even aan denken.

 7. Thijs(new comment) schreef:

  Ziet er wel grappig uit! Jammer dat het met kabels is zou nog knapper en leuker zijn als hij het zonder zou doen. Eigenlijk vind ik dat hij wel andere kleren aan zou mogen trekken. Een mooi pak zou leuk zijn 😛

 8. Leon(new comment) schreef:

  Leuk gedaan, maar toch blijft het wel gephotoshopt.. Misschien ook wel gelukkig voor de persoon in kwestie.

 9. Bert(new comment) schreef:

  Photoshop of niet, het zijn leuke foto’s.

 10. Horror(new comment) schreef:

  Hahaha, wat een hobby!

 11. Charles(new comment) schreef:

  Waarom niet gewoon echt doen? Sommige mensen verzinnen de raarste dingen om in het nieuws/blog te komen..

 12. roger(new comment) schreef:

  toch weer iets anders dan dat “planking” wel een beetje nep met die kabels!

 13. Max(new comment) schreef:

  Hoe is dit gedaan? Met een takelwagen ofzo haha?

 14. Yvone(new comment) schreef:

  Haha, ik moet er niet aan denken mijn kop zo in het zand te steken. Dan haal je weken lang zand uit je oren!

 15. Laurens(new comment) schreef:

  Geweldig,

  Mijn dochter is vaak aan het bewerken, mij lukt het niet maar zij maakt echt mooie dingen met photoshop.