Stiekem internetten onder de baas z’n tijd :)

1

Adv.:

Echt een grappig concept, maar echt werkzaam is het niet. Het programma is bedoeld om voor privé te kunnen internetten op het werk, zonder dat de baas het doorheeft. Het programma tovert een Word, Excel of Powerpoint document op uw beeldscherm, of een venster van Safari. Deze staat dan als een soort van masker over het internetvenster. Als je het volgende filmpje bekijkt, wordt het stukken duidelijker.

Het programma is dus niet bruikbaar als bepaalde websites zoals hyves en youtube worden geblokeerd. Het heeft namelijk geen proxyserver of zoiets dergelijks ingebouwd. Je kunt hem echter wel gebruiken als je baas regelmatig langsloopt en op je scherm kijkt.

Als je dit bericht interessant vond, kun je overwegen om lid te worden van onze RSS feed. Of wil eerst de volgende berichten nog lezen?

Praatjes van lezers

Één persoon vond het nodig om zijn hart te luchten over het bericht “Stiekem internetten onder de baas z’n tijd :)”
  1. basix (1 comments.) schreef:

    goede site