Binnenkort weer een nieuwe Nintendo DS

0

Adv.:

dsi_lifestyle2

Goede kans dat je het al hebt gehoord, Nintendo introduceert op 3 april haar nieuwe Nintende DS, ook wel DSi genoemd. Ze hebben het apparaatje flink onder handen genomen sinds de laatste versie. Zo zitten er nu bijvoorbeeld 2 foto camera’s in en je kunt gebruik maken van een internetbrowser. De camera’s schijnen ook gebruikt te kunnen worden in diverse games. Er zit namelijk een functie in die bijvoorbeeld bepaalde gezichtsuitdrukkingen kan herkennen of bepaalde bewegingen.

De DSi, een multimedia handheld

Het apparaatje is nu meer de multimedia handheld waar Sony eerder op mikte met haar PSP. Jammer dat het ding 2 kleine schermpjes heeft, en niet een grotere. Filmpjes kijken is daarom niet echt een optie. Al met al een grappige handheld. Hij komt dus op 3 april uit in het wit en in het zwart. De adviesprijs is 169 euro wat niet echt veel is. Op de website van Nintendo staat meer informatie.

Filmpje!

In dit filmpje worden de nieuwe functies van de DSi duidelijk uitgelegd.

Dit bericht is een advertorial

Als je dit bericht interessant vond, kun je overwegen om lid te worden van onze RSS feed. Of wil eerst de volgende berichten nog lezen?

Comments are closed.