Startpagina? Das zooow 2007!

2

Adv.:

symbaloo

Tegenwoordig hebben we namelijk symbaloo! Op www.symbaloo.nl kun je namelijk een geheel gepersonaliseerde startpagina aanmaken. Je hebt een pagina met blokjes tot je beschikking waar je een link van kunt maken naar je mail, spenk.nl, nu.nl, tweakers.net en ga maar door. Daardoor krijg je een vrij intuitieve startpagina.

Als je dit bericht interessant vond, kun je overwegen om lid te worden van onze RSS feed. Of wil eerst de volgende berichten nog lezen?

Praatjes van lezers

2 betweters plaatsen hun mening over het bericht “Startpagina? Das zooow 2007!”
  1. Coos (7 comments.) schreef:

    Ik heb er meteen een bookmark van gemaakt , want dat kan toch wel eens handig zijn. Ik ga het de volgende dagen eens uitproberen, maar normaal gezien is mijn startpagina “Google”

Trackbacks

Bekijk wat andere bloggers te melden hadden over dit bericht...
  1. […] startpagina mag dan wel wat ouderwets zijn zoals ik al eerder berichte over Startpagina  en Symbaloo; het is wel handig om meer bezoekers naar je website of blog te […]Dus jij weet het beter?

Vertel ons wat jij denkt! Is je verhaal erg lang? Mail ons even, misschien mag je dan wel een gastblog schrijven. Reacties worden alleen geplaatst als ze inhoudelijk iets toevoegen, langer zijn dan 20 woorden en geplaatst zijn onder je eigen naam(of nickname). Gebruik niet de naam van je website. We maken geen gebruik van de no-follow tag bij reacties van vaste lezers.
Wil je een plaatje bij je reactie? Registreer je dan even bij Gravatar.