Een andere startpagina

2

Adv.:

Een startpagina mag dan wel wat ouderwets zijn zoals ik al eerder berichte over Startpagina  en Symbaloo; het is wel handig om meer bezoekers naar je website of blog te krijgen! Daarom heb ik pas blogs.startze.nl opgezet. Hier kun je gratis een link plaatsen naar je weblog.

Je kunt trouwens ook zelf een startpagina aanmaken bij startze.nl. Dit is geheel gratis. Erg handig dus voor wat meet bezoekers of omdat je gewoon wat sites over een bepaald onderwerp op een rijtje wilt hebben…

Als je dit bericht interessant vond, kun je overwegen om lid te worden van onze RSS feed. Of wil eerst de volgende berichten nog lezen?

Praatjes van lezers

2 betweters plaatsen hun mening over het bericht “Een andere startpagina”
  1. ChingChuan (19 comments.) schreef:

    Mag ik er ook tussen? (A)

    Maar, in elk geval, leuk initiatief! Startpagina’s zijn sowiso een hele goede publiekstrekker – ik heb ook nog een website en wij krijgen een redelijk groot percentage bezoekers binnen via dat type pagina’s. Het enige nadeel is dus dat je als ‘normale’ weblog niet zo heel erg snel op een ‘grote’ startpagina (x.pagina.nl oid) terecht komt.

  2. Jens Swelson (77 comments.) schreef:

    Je kunt je gewoon gratis aanmedlen hoor, bij blogs.startze.nl 😉

Dus jij weet het beter?

Vertel ons wat jij denkt! Is je verhaal erg lang? Mail ons even, misschien mag je dan wel een gastblog schrijven. Reacties worden alleen geplaatst als ze inhoudelijk iets toevoegen, langer zijn dan 20 woorden en geplaatst zijn onder je eigen naam(of nickname). Gebruik niet de naam van je website. We maken geen gebruik van de no-follow tag bij reacties van vaste lezers.
Wil je een plaatje bij je reactie? Registreer je dan even bij Gravatar.