De zoooveelste productvergelijker.

2

Adv.:

Misschien heb je het al gehoord, maar in de afgelopen maand zijn er weer nieuwe product vergelijkers bijgekomen. Waarschijnlijk ken je de huidige al. Dit zijn onder andere de Tweakers pricewatch, Kelkoo, Kieskeurig, Vergelijk.nl, Prijsvergelijk.nl,
Daarnaast natuurlijk specifieke websites zoals de websites van Ben Woltrink( bellen.com, gaslicht.nl etc.).

We hebben er nu nog 2 extra vergelijkers erbij. Het betreffen Koopinfo.nl en Youtellme.nl(aff.).

Youtellme.nl

Youtellme.nl (aff.)heeft ambitie. Het wil Kieskeurig verslaan. Dit misschien nog niet in 2009, maar wel in de nabije toekomst. Het concept van Youtellme is vrij goed uitgedacht. De website linkt voor haar reviews door naar andere vergelijkingssites en haalt professionele reviews van grote weblogs etc.

Dit is wel fijn. Andere prijsvergelijkers gebruiken deze waardevolle info niet.

Koopinfo.nl

koopinfo

Koopinfo is een concept wat is ontwikkeld door Tweakers.net. De crew van Tweakers heeft het hele concept uitgedacht en gebouwd. De prijsvergelijker gebruikt als basis de uitgebreide prijsvergelijker van Tweakers.net. Koopinfo is echter nog niet af. Op de website kun je op het moment alleen een aantal televisies vergelijken. De website ziet er overzichtelijk uit en het is gemakkelijk om producten te vergelijken. De website haalt zijn reviews van Tweakers.net en ook staan er reviews op de site van gebruikers die een account hebben bij Koopinfo. Als je al een account hebt bij Tweakers.net, kun je die trouwens eenvoudig koppelen.

Een Youtellme kopie?

Het design van Koopinfo lijkt verdacht veel op Youtellme.nl (aff.). Misschien dat ze deze website als inspiratie hebben gebruikt. De grote overeenkomsten in kleuren en opmaak kan volgens mij goed voor verwarring zorgen bij bezoekers.

Als je dit bericht interessant vond, kun je overwegen om lid te worden van onze RSS feed. Of wil eerst de volgende berichten nog lezen?

Praatjes van lezers

2 betweters plaatsen hun mening over het bericht “De zoooveelste productvergelijker.”
  1. Frank (4 comments.) schreef:

    Misschien wel zo handig voor de lezer als je naar de betreffende sites linkt in je artikel.

    url’s overtikken in je webbrowser is zóó 2008