Hoe verzend je in hemelsnaam een kerstboom?

0

Adv.:

Toen ik deze website tegenkwam zojuist sloeg de verbazing toch wel even toe. Al jaren surf ik over het internet en ken dus al veel verschillende sites en webshops. Van webshops die kabels tot koelkasten verzenden. Bijna alles is tegenwoordig verzendbaar. Dat dit ook met kerstbomen kan blijk nu maar weer. Op kerstboombezorgen.nl kun je er een bestellen, inclusief eventuele accessoires.

Het is natuurlijk ideaal. Nu hoef je niet meer zelf naar het tuincentrum of de lokale kerstbomen-boer om er een te halen. Ook wordt je auto niet meer vies/hoef je geen aanhangwagen te huren. Ik ben er wel benieuwd naar hoe men die dingen gaat verzenden. Als ze dit met TNT doen zijn ze vrij veel geld kwijt aan verzendkosten. Een beetje een boom weegt zo meer dan 10 kilo en de marge wordt daardoor wel erg klein. Daar rekenen ze dan wel 7,14 euro verzendkosten voor, maar dan nog. Pakketjes van TNT hebben ook maximale maten waar kerstbomen niet aan voldoen.

Dit is een gesponsord bericht

Comments are closed.