Vervolg op cursus spion worden

1

Adv.:

Vandaag een webshop waar je je spionage spullen kunt kopen: www.detectnu.nl. Je koop hier bijvoorbeeld gsm’s met ingebouwde camera’s en afluisraperatuur enz. Verder ook nog wel grappige dingen onder het kopje persoonlijke beveiliging. Je vind daar kogelwerende koffers en kevlar handschoenen. En ook nog een honkbal knuppel waarvan ik betwjfel of die alleen voor honkbal bedoelt is :p

honkbalknuppel

 Ook kun je er speelgoed kopen met een ingebouwde camera, zoals dit:

Spionage speelgoed

Maar er zit wel een klein prijsje aan vast. Dit vliegtuig is er pas vanaf 500 euro, exclusief btw en de spionage telefoons kosten minstens 2000 euro. De honkbalknuppel is trouwens niet zo heel duur. Die heb je al vanaf 39 euro, exclusief btw.

Als je dit bericht interessant vond, kun je overwegen om lid te worden van onze RSS feed. Of wil eerst de volgende berichten nog lezen?

Praatjes van lezers

Één persoon vond het nodig om zijn hart te luchten over het bericht “Vervolg op cursus spion worden”
  1. lila(new comment) schreef:

    Hoi ik ben Lila, weten jullie tips voor spionne?

Dus jij weet het beter?

Vertel ons wat jij denkt! Is je verhaal erg lang? Mail ons even, misschien mag je dan wel een gastblog schrijven. Reacties worden alleen geplaatst als ze inhoudelijk iets toevoegen, langer zijn dan 20 woorden en geplaatst zijn onder je eigen naam(of nickname). Gebruik niet de naam van je website. We maken geen gebruik van de no-follow tag bij reacties van vaste lezers.
Wil je een plaatje bij je reactie? Registreer je dan even bij Gravatar.