Na deze filmpjes download ik nooit meer…

3

Adv.:

Bekijk de filmpjes zelf maar šŸ˜› Ik heb er een stuk of wat verzameld. Het steunen van artiesten door iets direct bij hen te kopen is iig altijd beter dan de muziek te kopen bij de grote platenmaatschappijen.

Praatjes van lezers

3 betweters plaatsen hun mening over het bericht “Na deze filmpjes download ik nooit meer…”
  1. Triestheid ;D schreef:

    Haha, ik heb zojuist al mijn respect voor Jack Black verloren
    “We all are the same as you people” ja nogal, als je de miljoenen aan uitgaven niet meerekent

  2. Hellum schreef:

    Voor zover ik weet is downloaden niet illegaal, uploaden wel.

Trackbacks

Bekijk wat andere bloggers te melden hadden over dit bericht...
  1. […] rust. Brein liegt Nederland voor met haar uitspraken over downloaden. Zo maken ze ook belachelijke filmpjes over piraterij. Helaas trappen de nieuwswebsites er steeds weer in en publiceren ze de controversiĆ«le uitingen […]