Rfid camera

1

Adv.:

rfidcam

Hier nog een leuk initiatief van kaoemtak. Deze sub-site van kaboemtak gaat over de RFID camera. Dit zou dan als volgt werken: je kunt via internet met de verschillende camera’s meekijken en je ziet dan of er misdadigers of gespuis rondhang in de buurt va de camera. Zij worden dan gemerkt met een rood stipje en als je daar op klikt kun je zien wat voor gespuis het precies is.

rfidcam

Verder nog een leuke flash animatie op de site, kijk zelf maar even.

werkenbijkaboemtak.jpg

Praatjes van lezers

Één persoon vond het nodig om zijn hart te luchten over het bericht “Rfid camera”
  1. michel schreef:

    De slechtste website van het jaar!
    Bijna niks werkts, niet in Firefox en zelfs niet in Explorer.
    Maak een site of maak geen site, dit is nutteloos.

Dus jij weet het beter?

Vertel ons wat jij denkt! Is je verhaal erg lang? Mail ons even, misschien mag je dan wel een gastblog schrijven. Reacties worden alleen geplaatst als ze inhoudelijk iets toevoegen, langer zijn dan 20 woorden en geplaatst zijn onder je eigen naam(of nickname). Gebruik niet de naam van je website. We maken geen gebruik van de no-follow tag bij reacties van vaste lezers.
Wil je een plaatje bij je reactie? Registreer je dan even bij Gravatar.