Volg meldingen van de hulpdiensten in Nederland live

0

Adv.:

Op de website monitor.livep2000.nl kun je meldingen van de hulpdiensten in Nederland live volgen. De website wordt zo ongeveer elke minuut ververst. Zo kun je dus bijvoorbeeld precies zien waar er momenteel brandjes zijn. Leuk dus voor als je pyromaan bent en wilt zien hoe snel de brandweer reageert op jouw vuurtje.

Ook meldingen van de ambulances en de K.N.M.R. komen op de site te staan. Verder kun je precies instellen welke regio’s in Nederland je wel wilt zien en welke niet.

Een leuke site…

…voor ramptoeristen en journalisten.

Als je dit bericht interessant vond, kun je overwegen om lid te worden van onze RSS feed. Of wil eerst de volgende berichten nog lezen?

Dus jij weet het beter?

Vertel ons wat jij denkt! Is je verhaal erg lang? Mail ons even, misschien mag je dan wel een gastblog schrijven. Reacties worden alleen geplaatst als ze inhoudelijk iets toevoegen, langer zijn dan 20 woorden en geplaatst zijn onder je eigen naam(of nickname). Gebruik niet de naam van je website. We maken geen gebruik van de no-follow tag bij reacties van vaste lezers.
Wil je een plaatje bij je reactie? Registreer je dan even bij Gravatar.