Ben je Google ook zat?

0

Adv.:

metaspy

 

VS.

 

Ben je Google ook zat en wil je eens wat anders? Heb je live search ook al geprobeerd maar vond je dat ook niets? En zijn er volgens jouw verder geen goede zoekmachines Probeer dan eens Metaspy. Deze zoekmachine combineert de zoekfuncties van verschillende zoekmachines zoals Google, Yahoo en live search, zodat ja altijd veel resultaten hebt. Ook kun je met deze zoekmachine op audio en video zoeken, wat ook erg handig is.

Als je dit bericht interessant vond, kun je overwegen om lid te worden van onze RSS feed. Of wil eerst de volgende berichten nog lezen?

Dus jij weet het beter?

Vertel ons wat jij denkt! Is je verhaal erg lang? Mail ons even, misschien mag je dan wel een gastblog schrijven. Reacties worden alleen geplaatst als ze inhoudelijk iets toevoegen, langer zijn dan 20 woorden en geplaatst zijn onder je eigen naam(of nickname). Gebruik niet de naam van je website. We maken geen gebruik van de no-follow tag bij reacties van vaste lezers.
Wil je een plaatje bij je reactie? Registreer je dan even bij Gravatar.