Gratis foto’s van het web plukken

0

Adv.:

Gratis foto’s van het web plukken kan toch al heel simpel, denk je misschien? Ja dat klopt, met Google kun je inderdaad op afbeeldingen zoeken.

Maar… de zoekresultaten sluiten meestal niet erg aan op wat voor afbeelding je in gedachten had en zocht. Ook zitten er meestal auteursrechten op de foto’s die je met Google vind. Daarom vandaag een foto site: Stock.XCHNG.

Stock.XCHNG

Op deze site vind je heel veel foto’s in een heleboel categorieen zoals eten, auto’s, computers, bedrijven en ga zo maar door. En een groot voordeel is ook dat er (meestal) geen auteursrechten op zitten. Je kunt dus bijvoorbeeld ook foto’s van die site voor je eigen website gebruiken, als achtergrond afbeelding bijvoorbeeld.

Je moet je wel eerst even registreren voordat je bij de foto’s kunt.

Als je dit bericht interessant vond, kun je overwegen om lid te worden van onze RSS feed. Of wil eerst de volgende berichten nog lezen?

Comments are closed.