Je kunt ze ook ruilen!

3

Adv.:

converse_shoefiti_3

Kort geleden schreef ik over de actie van Converse, het verspreiden van paren schoenen. De paren die bestonden uit steeds 2 verschillende schoenen. Onder andere op Hyves en marktplaats zijn al hele ruil acties op gang gekomen. Aan slechts één schoen van een paar heb je natuurlijk weinig.

Converse heeft hier nu eindelijk ook speciale ruildagen voor in gepland. Je kunt je schoenen gaan ruilen op de volgende data:

  • zaterdag 13 juni in Rotterdam Blaak (dat is het skatepark) van 13.00 uur tot 15.00 uur.
  • zondag 14 juni in Antwerpen Haven (ook in een skatepark) van 14.00 uur tot 16.00uur.

Met een beetje geluk vind je daar iemand die de schoen heeft die je nodig hebt, succes!

Als je dit bericht interessant vond, kun je overwegen om lid te worden van onze RSS feed. Of wil eerst de volgende berichten nog lezen?

Praatjes van lezers

3 betweters plaatsen hun mening over het bericht “Je kunt ze ook ruilen!”
  1. Hans Keeren (3 comments.) schreef:

    Hoi Jens, wat een strakke marketing van Converse zeg! Ik ben benieuwd of er tijdens deze dagen ook daadwerkelijk mensen komen opdagen.

  2. Erwin Sigterman (3 comments.) schreef:

    Volgens mij is dit tegenwoordig in: twee verschillende schoenen. Ik zie die trend ook bij sokken…moet er wel ff aan wennen.

Dus jij weet het beter?

Vertel ons wat jij denkt! Is je verhaal erg lang? Mail ons even, misschien mag je dan wel een gastblog schrijven. Reacties worden alleen geplaatst als ze inhoudelijk iets toevoegen, langer zijn dan 20 woorden en geplaatst zijn onder je eigen naam(of nickname). Gebruik niet de naam van je website. We maken geen gebruik van de no-follow tag bij reacties van vaste lezers.
Wil je een plaatje bij je reactie? Registreer je dan even bij Gravatar.