Kan ik ze ook ruilen?

1

Adv.:

Je hebt rebellen en je hebt Converse. Converse, het bedrijf achter de All stars schoen die al een jaartje of honderd bestaat. Converse heeft een vrij aparte actie bedacht, die ze Shoefiti noemen. Bij deze actie hangt Converse in de verschillende deelnemende steden schoenen in de bomen en op andere plekken die typisch zijn voor Converse, zoals plekken die met muziek, sport, mode et cetera te maken hebben. Op de Converse hyve las ik dat morgen na 8 uur ’s avonds de Belgische stad Gent aan de beurt is.

Het typische aan deze actie is echter, dat ze de schoenen niet per gelijksoortig paar ophangen. Op elke plek worden 2 verschillende schoenen met de veters aan elkaar geknoopt, en opgehangen. Het is de bedoeling dat de mensen die de schoenen vinden, deze onderling gaan ruilen. Zo is er al een topic geopend op de hyve waar mensen hun schoenen kunnen ruilen. Ook komt er waarschijnlijk een ruil dag.

Als je dit bericht interessant vond, kun je overwegen om lid te worden van onze RSS feed. Of wil eerst de volgende berichten nog lezen?

Praatjes van lezers

Één persoon vond het nodig om zijn hart te luchten over het bericht “Kan ik ze ook ruilen?”

Trackbacks

Bekijk wat andere bloggers te melden hadden over dit bericht...
  1. […] geleden schreef ik over de actie van Converse, het verspreiden van paren schoenen. De paren die bestonden uit steeds 2 verschillende schoenen. […]