Jongeren die niet willen leren zullen zich moeten legitimeren

0

Adv.:

Het CBL, een organisatie die belangen van supermarkten behartigt, is een actie begonnen. Hiermee wil het voorkomen dat jongeren onder de 16 alcohol kunnen kopen in de supermarkt. Als je jonger dan 20 bent moet je je dus sowieso legitimeren, als je jonger bent dan 16 krijg je geen alcohol mee. Deze regel is ingevoerd omdat cassieres niet altijd goed de leeftijd van iemand in kunnen schatten. Door ook aan jongeren die ouder dan 16 lijken, hun legitimatie te vragen, wil men voorkomen dat mensen die ouder worden ingeschat, toch alcohol kunnen kopen.

Filmpje!

Het volgende filmpje visualiseert dit goed 🙂

Bekijk hier de bijbehorende website bij de actie.

Dit is een Advertorial

Als je dit bericht interessant vond, kun je overwegen om lid te worden van onze RSS feed. Of wil eerst de volgende berichten nog lezen?

Comments are closed.