Niet normaal, hoe goed sommige mensen kunnen rijden

11

Adv.:

Check het filmpje. Daarin laten mensen zien hoe goed ze kunnen rijden. Het lijkt meer op een danszaal dan een parcours. Achteruit over een schans en continu met hoge snelheden vlak langs elkaar heen rijden en driften, zijn geen uitzonderingen.

Als je dit bericht interessant vond, kun je overwegen om lid te worden van onze RSS feed. Of wil eerst de volgende berichten nog lezen?

Praatjes van lezers

11 betweters plaatsen hun mening over het bericht “Niet normaal, hoe goed sommige mensen kunnen rijden”
 1. Marcel (1 comments.) schreef:

  Op de openbare kom ik regelmatig mensen tegen die echt niet kunnen rijden.

 2. Jens Swelson (77 comments.) schreef:

  Haha, idd. Zelf heb ik nog geen rijbewijs en heb er dus ook niet zo’n last van, maar ik zie anderen zich er regelmatig aan ergeren.

 3. Denise schreef:

  Mooi filmpje hoor!

 4. Leander schreef:

  ow jullie zijn echt sukkels hé! die gast zit gwoon andersom in die auto! ahh ik ken dat man das van zo’n een park ofso srry hoor maar denk alsjeblieft ff na!

  Ltr Haterz

 5. Jens Swelson (77 comments.) schreef:

  Bedankt voor het compliment….

  Maar als hij dan vooruit zou rijden draait hij zeker zijn stoel?!? Leg eens uit dat principe? En zelfs als dat zou zijn, dan vindt ik het nog knap, dat driften enzo zonder elkaar te raken.

 6. leander schreef:

  Uhh nee vanbinnen is alles dus omgedraait dus als hij naar voren rijd dan rijd hij dus eigenlijk achteruit en je ziet dus dat hij dan allemaal niet zulke gekke stunts doet. Maarja srry voor dat gescheld maar ik vind het zo logisch
  maaja ltr

 7. Jens Swelson (77 comments.) schreef:

  Haha, oke

  In ieder geval bedankt voor je uitleg 😉

 8. leander schreef:

  graag gedaan
  check je ltr, 😉

 9. Ram(new comment) schreef:

  Leander heeft gelijk. Het interieur van de auto is omgedraaid. Wat je in de snelheid ook niet ziet is dat er in totaal DRIE rode auto s worden gebruikt.
  Een auto met omgekeerde rijrichting
  Een gewone auto
  En een auto waaraan een kart is bevestigd en dus geen inzittenden heeft (niet gebruikt in dit filmpje)
  Het lijkt dan een lege auto, maar de bestuurder zit dus naast de auto in een kart die vast gelast is aan het portier (uiteraard met een stuurinrichting voor de auto).
  Dit filmpje is opgenomen in EURODISNEY aka Disneyland parijs.

 10. Pander(new comment) schreef:

  Ontzettend leuk! Ik snapte er eerst ook niets van, maar goed, de reacties verklaren een hoop. Toch vind ik het leuk om te zien!

Trackbacks

Bekijk wat andere bloggers te melden hadden over dit bericht...
 1. […] Wat kunnen die gasten goed rijden zeg! Een tijdje geleden plaatste ik ook al een filmpje over verbazingwekkende rijkunsten, maar deze kan zich daar zeker bij meten. Bekijk het filmpje zelf […]