Affiniteit met verkeersborden?

0

Adv.:

Paalstep

Als je graag in palen klimt is dit een must have. Ook als je niet bij de gemeente werkt. Daarnaast is hij natuurlijk handig voor oud en nieuw als je verkeersborden op wilt blazen. Je monteert eenvoudigweg je paalstep aan de paal. Klim erop en stop je vlinderbom tussen de rand van het bord. Daarna kun je je paalstep demonteren, maar ik zou er toch voor kiezen om eerst weg te rennen.

Sommige mensen kunnen het trouwens ook zonder paalstep:

Wil jij ook zo’n paalstep? Mail het producerende bedrijf dan even voor meer informatie.

PS: Spenk.nl is geen voorstander van het vernielen van verkeersborden en kan dan ook op geen enkele manier aansprakelijk worden gehouden voor enige vorm van schade.

Als je dit bericht interessant vond, kun je overwegen om lid te worden van onze RSS feed. Of wil eerst de volgende berichten nog lezen?

Dus jij weet het beter?

Vertel ons wat jij denkt! Is je verhaal erg lang? Mail ons even, misschien mag je dan wel een gastblog schrijven. Reacties worden alleen geplaatst als ze inhoudelijk iets toevoegen, langer zijn dan 20 woorden en geplaatst zijn onder je eigen naam(of nickname). Gebruik niet de naam van je website. We maken geen gebruik van de no-follow tag bij reacties van vaste lezers.
Wil je een plaatje bij je reactie? Registreer je dan even bij Gravatar.