Teken de petitie!

2

Adv.:

Minister plasterk wil 1 miljard op het hoger onderwijs bezuinigen en zo de leraar salarissen in het algemeen verhogen, om het vak van leraar aantrekkelijker te maken zodat we van het leraren tekort afkomen.

Plasterk, blijf van onze stufi af!

Natuurlijk zijn wij hier tegen. Daarom is er een website opgericht tegen dit idee van minister Plasterk, namelijk 1miljard.nl, verwijzen naar de 1 miljoen euro die hij wil bezuinigen.

Op de website zelf staat het volgende:

We hebben inmiddels ruim 41.000 handtekeningen aan het kabinet kunnen aanbieden, waarvan er 6578 op papier zijn opgehaald. Dit houdt echter niet in dat we moeten stoppen met handtekeningen verzamelen. Om onze stem te laten horen tot dat er maatregelen zijn genomen vragen we jullie om vooral de petitie alsnog te tekenen.

Goede leraren zijn belangrijk, maar een goed hoger onderwijs ook! Het miljard dat minister van onderwijs Ronald Plasterk nodig heeft om de lerarensalarissen te verhogen mag niet ten koste gaan van het hoger onderwijs of van studenten in het algemeen. Het is een maatschappelijk probleem. Het hele kabinet heeft dus de verantwoordelijkheid om te zorgen voor goede docenten en goed onderwijs, op elk niveau. Laat álle ministers naar extra geld zoeken. Het afschaffen van de studiefinanciering, verhogen van de collegegelden of het afschaffen van subsidie voor masters is het verschuiven van het probleem en dus geen optie!

Ben je het hier mee eens? Teken dan hieronder de petitie! Al 38566 mensen waren je voor.

Dus teken de petitie even! Dan snappen die gasten in den haag ook weer dat ze van onze centen(de stufi) af moeten blijven!

Als je dit bericht interessant vond, kun je overwegen om lid te worden van onze RSS feed. Of wil eerst de volgende berichten nog lezen?

Praatjes van lezers

2 betweters plaatsen hun mening over het bericht “Teken de petitie!”
  1. Denise schreef:

    ik ben het helemaal met je eens.

  2. anja luiken schreef:

    Ik ben het natuurlijk eens met het feit dat er niet bezuinigd mag worden op hoger onderwijs. Dat is juist zo belangrijk voor onze toekomst en daar mag niet onder geleden worden. Dit is de echte Anja Luiken en niet iemand die me voor schut wil zetten.