Trivial

0

Adv.:

trivial

Zojuist kwam ik deze site tegen. Het heet Trivial. Op de website staat een hele reeks “avonturen” van een stelletje ruimtereizigers. De filmpjes zijn niet bijzonder professioneel, maar amateurischtisch kan ik ze ook zeker niet noemen. De filmpjes zijn verschrikkelijk droog en dat maakt ze best leuk.

In een van de eerste afleveringen komen ze bijvoorbeeld een lijk tegen in de diepvries. Dat blijkt later een vrouw te zijn de al 25 jaar geleden uit had moeten woren gevrorenSmiley. Ik zou zeggen, bekijk er zelf eens een paar en plaats een reactie met wat je ervan vond!

Als je dit bericht interessant vond, kun je overwegen om lid te worden van onze RSS feed. Of wil eerst de volgende berichten nog lezen?

Dus jij weet het beter?

Vertel ons wat jij denkt! Is je verhaal erg lang? Mail ons even, misschien mag je dan wel een gastblog schrijven. Reacties worden alleen geplaatst als ze inhoudelijk iets toevoegen, langer zijn dan 20 woorden en geplaatst zijn onder je eigen naam(of nickname). Gebruik niet de naam van je website. We maken geen gebruik van de no-follow tag bij reacties van vaste lezers.
Wil je een plaatje bij je reactie? Registreer je dan even bij Gravatar.