Je eigen James!

0

Adv.:

James 4 You

Altijd al een eigen James gewild maar kun je dat nog niet betalen? Meld je dan gewoon even aan bij James 4 you. James 4 You is een gratis dienst die er onder andere voor zorgt dat je verjaardagen niet vergeet. Ook kan James gemakkelijk een opzegbrief voor je maken voor bijvoorbeeld een tijdschrift waar je op bent geabboneerd.

En niet te vergeten, James kan ook nog prijzen van verschillende winkels voor je vergelijken! Als zuinige Nederlander dus maar snel even kijken :p.

Als je dit bericht interessant vond, kun je overwegen om lid te worden van onze RSS feed. Of wil eerst de volgende berichten nog lezen?

Dus jij weet het beter?

Vertel ons wat jij denkt! Is je verhaal erg lang? Mail ons even, misschien mag je dan wel een gastblog schrijven. Reacties worden alleen geplaatst als ze inhoudelijk iets toevoegen, langer zijn dan 20 woorden en geplaatst zijn onder je eigen naam(of nickname). Gebruik niet de naam van je website. We maken geen gebruik van de no-follow tag bij reacties van vaste lezers.
Wil je een plaatje bij je reactie? Registreer je dan even bij Gravatar.