Appel aan een stok.

0

Adv.:

appel aan een stok.

Ik kwam vandaag enkele geniale filmpjes tegen op Youtube. De makers gaan schuil onder de naam appelaaneenstok. Ze hebben onder andere een eigen versie gemaakt van Mika met Big girl, you are beautiful en hebben live opgetreden bij 3FM.

Als je dit bericht interessant vond, kun je overwegen om lid te worden van onze RSS feed. Of wil eerst de volgende berichten nog lezen?

Dus jij weet het beter?

Vertel ons wat jij denkt! Is je verhaal erg lang? Mail ons even, misschien mag je dan wel een gastblog schrijven. Reacties worden alleen geplaatst als ze inhoudelijk iets toevoegen, langer zijn dan 20 woorden en geplaatst zijn onder je eigen naam(of nickname). Gebruik niet de naam van je website. We maken geen gebruik van de no-follow tag bij reacties van vaste lezers.
Wil je een plaatje bij je reactie? Registreer je dan even bij Gravatar.