De xy7compiler, niet downloaden! Do not download!

2

Adv.:

Heb je pas een torent gedownload en zat er een nfo bestandje bij waarin stond dat het bestand uitgepakt moest worden met de xy7 compiler? Doe dit dan niet! Dit is een virus. Mijn virusscanner gaf meerdere meldingen bij dit programmaatje. Het is onder andere hier te downloaden. De website ziet er onschuldig uit en er staat zelfs dat het progje 100% virus vrij is. Maar pas dus op dat je je gedownloade spullen delete en het programma niet installeert! Aangezien toen ik het programmaatje googelde ik geen waarschuwingen vond, maak ik er maar even een blogpost van.

De XY7-Compiler is dus een virus!

Because I get much Englisch speaking people, reading this blogpost, I’ll translate this blogpost in their language.

Did you download a torrent(a film for example) and was there a NFO file with it, that said that you have to download the XY7compiler? Then you’ve downloaded a fake torrent. Deleting it is the best solution.

People have placed this on torrentwebsites to spread the XY7compiler. This file seems to be a program like winzip or winrar but this is just appearance. When you install it, several virusses and some ad and spyware is installed on your computer.

So do not download! This program is a virus!

Praatjes van lezers

2 betweters plaatsen hun mening over het bericht “De xy7compiler, niet downloaden! Do not download!”
  1. patrick (1 comments.) schreef:

    Daar zijn er weer een hoop klaar mee

Trackbacks

Bekijk wat andere bloggers te melden hadden over dit bericht...
  1. blognetwerk.net schreef:

    De xy7compiler, niet downloaden!…

    Heb je pas een torent gedownload en zat er een nfo bestandje bij waarin stond dat het bestand uitgepakt moest worden met de xy7 compiler? Doe dit dan niet! Dit is een virus….