Misschien wel de mooiste video die je ooit hebt gezien

3

Adv.:

Via Twitter werd ik net geattendeerd op deze prachtige video. Het filmpje beeld momenten uit, uit de levens van verschillende personen. Momenten die je zelf ook wel zult herkennen en misschien ook wel mee hebt gemaakt. Veel momenten uit de video roepen een emotionele reactie op zoals verdriet, geluk, afschuw en liefde.

Het filmpje maakt goed duidelijk dat je moet genieten van veel momenten in het leven, omdat zoveel dingen toch echt de moeite waard zijn. Bekijk het filmpje en oordeel zelf. Open hem trouwens even in volledig scherm en in HD, voor het beste resultaat.

Mijn dag is in ieder geval weer goed. Wat was jouw reactie op dit filmpje?

Praatjes van lezers

3 betweters plaatsen hun mening over het bericht “Misschien wel de mooiste video die je ooit hebt gezien”
  1. Rickkie schreef:

    Ik vind er geen klap aan, eerlijk gezegd

    • Jens Swelson (77 comments.) schreef:

      Heb je de video ook geopend in volledig scherm? Dat scheelt best veel volgens mij. Bij mij maakte het in ieder geval wel emoties los.

Trackbacks

Bekijk wat andere bloggers te melden hadden over dit bericht...
  1. […] zijn mensen die ergeen klap aan vinden, volgens mij is het gewoon een bijzonder filmpje. Via Misschien wel de mooiste video die je ooit hebt gezien | Spenk.nl ::, die het weer via via heeft (je snapt het wel). Comments […]