Follow up van Heinekens walk in fridge commercial

2

Adv.:

walking-fridge-heineken-articleimgHeineken heeft een opvolger van haar Walk in fridge commercial gemaakt. Je weet wel, die reclame die kort daarop zo mooi gespoofd werd door Bavaria en ook nog een keer door een paar studenten. In dit filmpje is de aanbouw van “the walk in fridge” te zien. De aannemer die het moet bouwen echter, begrijpt niet precies wat de man bedoeld en komt uiteindelijk met een walking fridge, oftewel een lopende koelkast.

Als je dit bericht interessant vond, kun je overwegen om lid te worden van onze RSS feed. Of wil eerst de volgende berichten nog lezen?

Praatjes van lezers

2 betweters plaatsen hun mening over het bericht “Follow up van Heinekens walk in fridge commercial”
 1. Erik (5 comments.) schreef:

  super lachen. een mooie serie commercials. Nu nog ff de vraag of bavaria er iets mee gaat doen. Aan de ene kant moet je sommige geintjes maar 1 keer uithalen. Anderzijds, er wordt nu zoveel over gepraat, misschien moet bavaria maar gewoon de handdoek oppakken.

 2. SPee schreef:

  Hoe gaat bavaria op reageren;

  1. De aannemer geniet na zijn klus van een Bavaria
  2. De koelkast valt en moeten ‘gedwongen’ een Bavaria
  you name it. 🙂