Just f****** Google it!

3

Adv.:

just f****** google it!Kom je weer zo’n idioot tegen op een forum die een vraag stelt die al honderd keer is gesteld en waar al honderd keer een antwoord op is gegeven? Zwaar irritant is dat. Van die gasten die te lui zijn om iets zelf even op te zoeken, en daarom hun vraag maar ergens op een forum droppen.

Er is echter een oplossing. Verwijs hen vanaf nu door naar deze website. Ik denk dat ze dan wel begrijpen dat het niet wordt gewaardeerd.

Praatjes van lezers

3 betweters plaatsen hun mening over het bericht “Just f****** Google it!”
 1. ChingChuan (19 comments.) schreef:

  Of van die ‘gasten’ die niet zo thuis zijn op het internet/computers en zich niet realiseren dat hun vraag totaal niet bijzonder is en al honderd keer is gesteld?

  Er is een heel mooi uitgangspunt en dat is ‘ga uit van goede bedoelingen’. Als je er ‘gewoon’ even niet bij nadacht ben je niet per definitie lui.

  Ik bedoel maar, ik ben er wel aardig thuis in, maar mensen zoals mijn vader / moeder zijn er heeel wat minder in thuis. Het is mijns inziens dan een beetje gemeen om maar meteen van een luiaard uit te gaan en ze naar een site te sturen waar ze waarschijnlijk niet zo gelukkig mee zijn?

 2. Jens Swelson (77 comments.) schreef:

  Vaak herken je zulke computer leken wel aan hun taalgebruik. Daarnaast plaatsen zulke mensen ook minder snel iets op een dergelijk fora, ze weten niet hoe het werkt, o.i.d.

  En natuurlijk stuur je iemand niet zomaar naar deze site, 😉 alleen als het duidelijk is dat het weer zo’n luilak is :p

 3. Bart (1 comments.) schreef:

  Wat zou meer werk wezen? Zoeken op google of een vraag stellen op een forum? haha