Met je BMX door een oud sloopgebouw

0

Adv.:

Niet dat ik me veel met BMX-en bezighoud, maar dit is toch wel grappig. In een gebouw in Amsterdam is pas een race georganiseerd tussen een aantal Olympische kampioenen. Eerst sloopten ze de grootste obstakels eruit en toen kon de race beginnen. Dat is toch weer heel iets anders dan modder en boomwortels. Zeker omdat het gebouw vrij groot is. De racers moesten 50 meter omlaag, en dat allemaal racend over de trappen van het 11 verdiepingen tellende gebouw.

Check hier het filmpje:

*De foto op de frontpage is van Joerg Mitter

Dus jij weet het beter?

Vertel ons wat jij denkt! Is je verhaal erg lang? Mail ons even, misschien mag je dan wel een gastblog schrijven. Reacties worden alleen geplaatst als ze inhoudelijk iets toevoegen, langer zijn dan 20 woorden en geplaatst zijn onder je eigen naam(of nickname). Gebruik niet de naam van je website. We maken geen gebruik van de no-follow tag bij reacties van vaste lezers.
Wil je een plaatje bij je reactie? Registreer je dan even bij Gravatar.