Zeer vermakelijke filmpjes

1

Adv.:

Ene Remi uit Frankrijk heeft op de website Nimportequi.com een hele reeks erg leuke filmpjes geplaatst. Al deze filmpjes zijn gemaakt met hem als hoofdrol speler. In een van de filmpjes bijvoorbeeld schiet hij overal voetballen in. In een politiewagen, in een vuilnis bak, een politiebureau etc. Ook zijn meer veel filmpjes te zien waar hij naar tv shows etc gaat en zich uitgeeft voor de winnaar. De filmpjes zijn allemaal in het Frans. Dit is echter meestal niet erg om te begrijpen wat de grap is.

De maker van de filmpjes is te typeren als knettergek, zijn filmpjes zijn echter erg origineel en leuk.

Hier een selectie van de leukste filmpjes:

Remi als voetballer

Remi als voetballer 2
Winkel gesloten

Vrijdag de 13e

Remi als bodybuilder
Als je dit bericht interessant vond, kun je overwegen om lid te worden van onze RSS feed. Of wil eerst de volgende berichten nog lezen?

Praatjes van lezers

Één persoon vond het nodig om zijn hart te luchten over het bericht “Zeer vermakelijke filmpjes”
  1. Erik (5 comments.) schreef:

    haha, wat een mafkees. Ik had dat voetbalfilmpje al eens gezien maar die andere zijn ook lachen.

    Voor Nederlandstalige gekkigheid moet je het volgende eens lezen. http://www.arnhem-direct.nl/berichten/20081215_kredietcrisis_raakt_chique_stel_in_de_bijenkorf/
    Eigenlijk zouden die ook met de videocamera op stap moeten.

Dus jij weet het beter?

Vertel ons wat jij denkt! Is je verhaal erg lang? Mail ons even, misschien mag je dan wel een gastblog schrijven. Reacties worden alleen geplaatst als ze inhoudelijk iets toevoegen, langer zijn dan 20 woorden en geplaatst zijn onder je eigen naam(of nickname). Gebruik niet de naam van je website. We maken geen gebruik van de no-follow tag bij reacties van vaste lezers.
Wil je een plaatje bij je reactie? Registreer je dan even bij Gravatar.