Gratis kortingscouponnen voor meer dan 20.000 webshops wereldwijd.

7

Adv.:

retailmenot.com

Je kent het wel, na je eerste aankoop krijg je een kortingscode om ervoor te zorgen dat je een herhaal aankoop doet. Of een webshop doet het hele assortiment tijdelijk in de aanbieding met 10% korting. Op de site Retailmenot.com staan kortingscouponnen verzameld voor meer dan twintigduizend webshops, verspreid over de hele wereld.

Of de retailers hier erg blij van worden weet ik niet. De site is voor consumenten echter zeker het bezoeken waard voordat ze er een aankoop doen. Zeker als je een laptop of iets anders met een vrij hoge prijs koopt, kan dit je gemakkelijk vele tientallen euro’s opleveren.

Van de zelfde makers is er ook beatmyprice.com. Hoewel ook deze website duidelijk meer gericht is op de Amerikaanse markt, is het ook een interessante prijsvergelijker.

Sinds kort is er ook een Nederlandse versie van deze website online! Erg handig. De je kunt hem vinden onder de url actiekortingsbonnen.nl. Een andere Nederlandse website is www.kortingscode.net

Als je dit bericht interessant vond, kun je overwegen om lid te worden van onze RSS feed. Of wil eerst de volgende berichten nog lezen?

Praatjes van lezers

7 betweters plaatsen hun mening over het bericht “Gratis kortingscouponnen voor meer dan 20.000 webshops wereldwijd.”
 1. Tom Keur (1 comments.) schreef:

  Beetje jammer dat je niet op land kunt selecteren op die website.

 2. Kortingscodes (1 comments.) schreef:

  Goede bonnen hoor!

 3. Anoniem(new comment) schreef:

  Sinds 2010 ook een Nederlandse variant, Kortingscodeland.nl.

 4. Anoniem(new comment) schreef:

  Er zijn erg vel nieuwe website die proberen een stukje van de taart mee te krijgen..

 5. DJ(new comment) schreef:

  Ik gebruik zelf http://www.actiecode.eu om kortingen of kortingscodes te zoeken. Is een beetje hetzelfde als Retailmenot alleen dan meer gefocust op de Benelux.

 6. Raymond(new comment) schreef:

  Retailmenot is een trendsetter geweest en is sindsdien alleen maar groter geworden met tegenwoordig ook Nederlandse coupons.

 7. Mark(new comment) schreef:

  Retailmenot is de grootste kortingscode site ter wereld, alleen jammer dat ze vooral internationale kortingscodes aanbied en de nederlandse sites niet veel aan bod komen, hiervoor kun je beter bij een Nederlandse kortingscode site zijn zoals bijvoorbeeld (knip reclame) waar je aanbiedingen en kortingen vindt van honderden Nederlandse winkels.