De broncode van Windows Vista gedeeltelijk openbaar gemaakt

0

Adv.:

Officieel issie nog niet openbaar, maar hier hebben ze wel een stukje ervan gepubliceerd. Eindelijk kunnen we zien hoe het gammele Windows Vista werkt. Het blijkt gewoon een schilletje te zijn met XP er binnen in. Eindelijk zien we hoe het zit met de gammele drivers, de Blue screens of death…

Erg orgineel stukje moet ik zeggen :p

Als je dit bericht interessant vond, kun je overwegen om lid te worden van onze RSS feed. Of wil eerst de volgende berichten nog lezen?

Dus jij weet het beter?

Vertel ons wat jij denkt! Is je verhaal erg lang? Mail ons even, misschien mag je dan wel een gastblog schrijven. Reacties worden alleen geplaatst als ze inhoudelijk iets toevoegen, langer zijn dan 20 woorden en geplaatst zijn onder je eigen naam(of nickname). Gebruik niet de naam van je website. We maken geen gebruik van de no-follow tag bij reacties van vaste lezers.
Wil je een plaatje bij je reactie? Registreer je dan even bij Gravatar.