Lokhomo, comadrinken, of wordt het opacriminaliteit?

0

Adv.:

Op de website www.woordvanhetjaar2007.nl kun je stemmen op een van deze en nog 7 andere woorden. Die woorden zijn genomineerd voor het woord van het jaar. Kijk er eens even en stem op jouw favoriete woord.

woord van het jaar 2007

Ik vond lokhomo* wel een leuke :p

*undercoveragent die zich als homo presenteert om potenrammers tot geweld uit te lokken om hen te kunnen aanhouden

Als je dit bericht interessant vond, kun je overwegen om lid te worden van onze RSS feed. Of wil eerst de volgende berichten nog lezen?

Dus jij weet het beter?

Vertel ons wat jij denkt! Is je verhaal erg lang? Mail ons even, misschien mag je dan wel een gastblog schrijven. Reacties worden alleen geplaatst als ze inhoudelijk iets toevoegen, langer zijn dan 20 woorden en geplaatst zijn onder je eigen naam(of nickname). Gebruik niet de naam van je website. We maken geen gebruik van de no-follow tag bij reacties van vaste lezers.
Wil je een plaatje bij je reactie? Registreer je dan even bij Gravatar.